top of page

Welkom


Tot op de dag van vandaag vind ik van mezelf dat ik de naam 'blogger' nog niet echt waardig ben. Ik heb namelijk erg veel geschreven, weggegooid, herbegonnen en deze cyclus wel zo’n 1000 maal herhaald alvorens ik je hier voor de eerste maal ontmoet.

Maar wat is belangrijk...ik ben hier en jij ook, waarvoor al een welgemeende dankjewel. Onze prille relatie zal stap voor stap groeien, we zullen elkaar elke dag wat beter leren kennen... Tijdens die tocht beslis jij of mijn verhaal, mijn tips, mijn werk jou genoeg boeien of niet... Klik zonder schuldgevoel weg want zo gaat het in het leven...wegen kruisen elkaar en gaan dan weer afzonderlijk verder. Uit elke relatie, uit elke kennismaking steek je iets op en je gaat verder op 'jouw weg'. Maar voor nu, toch een vreugdesprongetje, want het doet me erg veel plezier je hier te mogen begroeten. Zoals je al kon lezen in mijn bio, heb ik zoals zovelen al wat watertjes doorzwommen, heel wat keren ging ik kopje onder... gelukkig kan ik goed mijn adem inhouden, dat heb ik nodig voor één van mijn passies: SURFEN. Als eeuwige beginner/ not a quitter voelde ik me regelmatig meer alsof ik in de wasmachine kroop ipv in zee ;-) Ken je het gevoel.. dat je niet meer weet wat boven of onder is, of je naar links of rechts moet... Of als je vol ongeduld de kerstversiering uit de kelder haalt. Doe jij dit ook al als het 'maatschappelijk gezien' nog veel te vroeg op het jaar is. Ik leerde dat wat voor mij goed voelt ook gewoon juist is in mijn wereld. Wie kan er nu een zaak van maken dat jij door het te vroeg plaatsen van die kerstboom de hele dag met een glimlach op je snoet loopt. To...ooot je de lichtjesslinger probeert te ontwarren! Waarom zijn dit geen wegwerpartikelen die vergaan na kerst denk je dan... Neem een stuk karton en wikkel de slinger na kerst hier rond zodat je vanaf nu niet meer aan ontwarren hoeft te doen. Laat dat mijn eerste tip zijn :-)

Nee natuurlijk ben je hier niet voor huis- tuin- en keukentips, sorry voor het afwijken. Wat ik eigenlijk wil zeggen, is dat wanneer je misschien in de knoop ligt zoals die slinger...of je moeilijk kan ademhalen, of je al erg lang in een moeilijke situatie zit, of je dreigt kopje onder te gaan... Dan wil ik je graag zeggen dat dit niet jouw eindstation is...dit is een periode, een hoofdstuk uit een boek, een fase in jouw leven...


Het zal iets zijn waar je later gezien veel uit zal leren, je zal hierna intenser, gelukkiger gaan leven, je zal voor jezelf makkelijker kunnen uitmaken wat er toe doet of niet...het zal op één of andere manier voor een verschuiving zorgen.


Dat deed het althans voor mij, ben ik nog dezelfde ' Sabine' als voor 2014?

Het antwoord daarop is duidelijk NEEN.


Er kwam een enorme vraag naar mijn verhaal... wat maakte ik precies mee...hoe kwam ik er bovenop...


Graag vertel ik jullie hier meer over en vooral hoop ik dat jullie er wat aan zullen hebben, het kan die ene kleine tip zijn die voor jou ook het verschil kan maken.


Welkom iedereen op deze reis!


208 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

MIJN DROOM!

1 Comment


Hallo, hoe maak ik een afspraak voor een kennismakingsgesprek ?

Like
bottom of page